5 Şubat 2013 Salı

Orijinal programlama


addikTV bir Fransız-dil eğlence kanalı. Go-hit TV dizisi ve film hayranları için kanal, bu gerilim, gizem, gerilim ve dedektif dramalar sunar.
Her tür ve on ikinci sevdiğiniz filmler anmak ya alkışlanan orijinal programlama oluşturma olsun, AMC deneyim büyük hikayeler uzlaşmaz bir kutlama olduğunu. AMC orijinal hikayeler Mad Men, Breaking Bad, The Walking Dead, Öldürme ve Hell on Wheels içerir. AMC daha senaryosuz orijinal serisi yanı sıra, küratörlüğünü film serilerinden olan barut ile hikaye anlatma sanatına olan bağlılığını gösteriyor.
CASA yenileme adanmış bir kanal, ev dekor, gayrimenkul ve pişirme. CASA bir ev satın almak size yardımcı ve mutfakta size ilham, ev dekor ve yenileme projeleri ile size rehberlik edecektir.
Cinépop
Cinépop artık On Demand ile, dünün klasiklerin tadını çıkarabilirler ... bugünün teknolojisi ile. Basitçe, sonra istediğiniz film ve duraklatma seçeneğini yeniden başlatın ve bir DVD ile yaptığınız gibi sarmak. Yeni seçimler her Pazartesi mevcuttur.
Food Network
Food Network tür Top Chef Kanada ve Iron Chef, ve gıda endüstrisinde bir içine bakmak gibi yemek yarışmaları, heyecanlı, pişirme gösterileri sunmaktadır. Gordon Ramsay ve Jamie Oliver gibi dünyanın en iyi şeflerinden bazıları tanışın.
HGTV
Tadilat emlak dekor itibaren, HGTV ev ile ilgili içerik ağırlamak için bir numaralı yer. Mike Holmes, Sarah Richardson ve daha birçok gibi kendi alanlarında uzman tanışın.
Tarih
Tarihçe Ice Road Truckers, Piyon Yıldız ve Buz Pilotlar NWT dahil gişe filmleri, ödüllü belgeseller ve üstün yaşam öyküsü serisi ile izleyenleri büyüler.
Mlle
Özellikle Quebec kadınlar için yaratılmış ilk tv kanalı, Mlle olmak isteyen tüm kadınlar için hedef haberdar , ilham ve ağırladı .
National Geographic Channel
National Geographic Channel doğa, tarih, kültür ve bilim hakkında iyi gösteriler sunmaktadır. Daha önce hiç olmadığı gibi dünyanın bakın.
Yoo
Yoopa, sadece genç çocuklar adanmış Fransız dil özel kanal, öğrenme ve eğlenceli el-ele gitmek eğitim maceralarını çocuklar alır. Yoopa da orijinal yayınlar, Homegrown TV özellikle Kanada'da çocuklar için yapılmış gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Digitürk Beşiktaş - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating